Nieuws van de Koggeschuiten !

Beste allemaal,

Enkele weken geleden heeft het bestuur van de Koggeschuiten besloten om de stichting over te dragen aan een nieuw clubje enthousiaste mensen. Jullie kennen ze vast wel: Kees Grent, Tim van Velzen en David Commandeur. David is één van de oprichters van de Koggeschuiten en samen met Tim en Kees willen ze hier graag mee verder. Ze zullen vast snel van zich laten horen, maar houd in ieder geval zaterdag 9 juli vrij in de agenda.

Het bestuur dat afscheid neemt wil iedereen die de Koggeschuiten heeft gesteund de afgelopen jaren bedanken! We weten zeker dat het nieuwe bestuur weer de nodige activiteiten zal organiseren, wat zeer welkom is na de Corona jaren.

Met groet,
Co van Ophem
André Nieuwboer
Kees Hauwert
Christiaan Boos (fotograaf, dus niet op de foto)
Rob Botman
Sacha Huijgens