Koggeschuiten organiseert ‘n muzikale “Kulinaire Kroegentocht” door de polder zaterdag 9 juli

Op zaterdag 9 juli organiseert Stichting Koggeschuiten uit Onderdijk een “Kulinaire Kroegentocht” voor polderschuiten door ons mooie waterrijke gebied.

Op deze dag zullen er 3 kroegen worden bezocht: Café Brakeboer in Medemblik, café de Welkomst in Onderdijk en Café de Post in Midwoud.

In de Post wordt de dag s ’avonds muzikaal afgesloten door de schitterende regionale rock n roll band “Johnny Contant”. Ze spelen nummers van natuurlijk Johnny Cash, maar ook Elvis, the Straycats en meer ouwe rock ‘n roll legendes.

Bij elke kroeg wordt een lekkere hap en een drankje aangeboden en dient er een “stom” spelletje gedaan te worden tussen de deelnemende schuiten.

We verzamelen bij het clubhuis van roeivereniging “De Kogge” om 9:45. Schuiten graag aanmeren bij de brug van de Dirkbijvoetweg en we starten de barre vaart na een heerlijke kop koffie en een gevulde koek met pinda, om 10:15 uur richting onze eerste stop, café Brakeboer in de haven van Medemblik.

Kosten voor deze onvergetelijke dag en avond, 3 x n hap en een drankje en als afsluiting de pracht band “Johnny Contant”, bedraagt 32 euro p.p! Gien geld voor zuks mooi vertier!

Bel snel, of bel wel : Tim van Velzen 0228-582190 of Kees Grent 06-33611542
(appe mag ok!)

Tot ziens op het water! Groete t bestuur