Zaterdag 7 januari Winterkosttocht

Hallo Koggeschuiten vrienden!

Zaterdag 7 januari organiseren we n winterkosttocht. We starten om 10:00 met koffie en n koek bij cafe De Paus in Lutjebroek. Van daar uit zullen we n rondje Enkhuizen en de Streek varen. Onderweg is r n lekkere snack. Rond 13:00 13:30 zullen we bij cafe De Paus heerlijk ouwerwetse snert met roggebrood en spek en n gelaggie naar keuze naar binnen werken en ff mooi opwarmen voor de 2e etappe. Rond n uur of 15 zetten we koers richting cafe De Ark in Zwaagdijk alwaar n buffet klaar staat met hutspot, boer en zuurkool, rookworst en uitgebakken spekkies.

Vrijdag rond n uur of 15:30 vaart de organisatie hun schuit naar Cafe de Paus.
We maken er n mooie dag van. Kosten bedragen €40,- p.p.

Laat even weten of je meegaat en met hoeveel personen i.v.m t doorgeven van deelnemers bij de cafees.

Als we zaterdag 7 januari skaatsen, dan verplaatsen we de tocht naar zaterdag 21 januari.

Namens de Koggeschuiten, dikke zoen😘, Kees Grent