Tocht Waterweek Medemblik 11 augustus

Van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 12 augustus 2018 wordt in Medemblik weer de Waterweek georganiseerd. Altijd leuk om te gaan kijken, helemaal als je er met je schuit naar toe vaart!

Zaterdag 11 augustus organiseren we vanuit de Koggeschuiten een tochtje, we gaan een rondje Twisk varen. Als tussenstop leggen we aan bij Het Wagenwiel in Lambertschaag waar een ieder zelf kan kiezen wat hij/zij voor culinairs gaat bestellen. We starten om 11 uur bij de roeiboet in Onderdijk, jullie wel bekend. Aan het eind van de middag kunnen de liefhebbers mee aansluiten in de Oosterhaven in Medemblik voor het Oosterhaven Classic concert. Elk jaar weer een groot succes en de sluis wordt tot middernacht bediend. Geen zorgen dus over de terug vaart.

Jullie komen toch ook ?

Het volledige programma van de Waterweek vind je hier:
http://www.waterweken.nl/programma-medemblik