Nationale schoonmaakdag 2019

Hallo allemaal,

Net als ieder jaar is er ook voor 2019 weer een nationale schoonmaakdag vastgesteld. Dat is op zaterdag 23 maart 2019. Een mooi initiatief vinden wij en daarom doen we ook dit jaar weer mee. Dit gaat niet zonder vrijwilligers en we willen jullie daarom ook vragen (donateur of niet) om ons te helpen!

Het zou mooi zijn als er ook enkele schuiten beschikbaar zijn die dag. Vanuit de roeivereniging ondersteund men in ieder geval met mensen om het vuil uit de sloten en van de walkanten binnen te halen. Ook als je in de week voor 23 maart al in de gelegenheid bent om iets te doen, laat het weten. Het opruimen hoeft niet beperkt te blijven tot alleen die zaterdag.

Neem even contact op met Co van Ophem, als je kan en wilt helpen. Heb je zijn contact gegevens niet, stuur dan even een email naar info@koggeschuiten.nl met jou naam en telefoonnummer. Dan neemt Co contact op.

Gr. Stichting Koggeschuiten