Opgave Koggeschuiten Pinkstertocht

Hoi allemaal,

In het pinksterweekend organiseren we een niet te lange tocht door het mooie Noord Hollandse landschap. Heb je een schuit en wil je meevaren, dan ben je van harte welkom.

Op zaterdag 8 juni starten we in de ochtend bij de sluis van Medemblik-Wieringermeer. Verwachting is rond de klok van 10 uur. We varen de eerste dag naar de Haukes, waar we als eerste overnachten.
foto Haukes a
Voor zover we nu weten is eten op eigen gelegenheid hier, maar mogelijk regelen we nog iets gezamenlijk. Dit komt doordat de keuze voor de Haukes last minute is. Ontbijt wordt geregeld.

Zondag (eerste Pinksterdag) varen we naar het Robbenoordbos, naar Camping Het Bos Roept.

We zijn hier enkele jaren geleden wel langs gevaren, maar toen was het redelijk in verval. Inmiddels is het een goed bezochte camping en zijn alle plekken in het pinksterweekend bezet. Gezellige drukte dus. We kunnen daar verblijven in de passantenhaven. In de avond is er voor degene die dat wil, de mogelijkheid om mee te varen naar Den Oever, waar we willen gaan eten bij De Dikke Bries in de haven.

De volgende ochtend, tweede pinksterdag, is het ontbijt geregeld bij de camping. Na het ontbijt varen we weer rustig terug naar Medemblik, waar we weer redelijk op tijd zullen aankomen.

De kosten voor het weekend bedragen 40 euro per persoon. Daarin zijn inbegrepen de havenkosten en 2 ochtenden een ontbijt.
Lijkt je dit een leuke tocht? Geef je dan snel op via onderstaand formulier. We zien je graag de 8ste juni!

Stichting Koggeschuiten

  Uw naam (verplicht)

  Adres (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Naam schuit (verplicht):

  (Als uw schuit geen naam heeft, voer dan niet bekend in. Vaar je met iemand mee, vul dan diegene zijn naam in.)

  Email adres (verplicht)

  Bent u donateur of wilt u dat meteen worden?

  Ik ben reeds donateurIk wil meteen donateur wordenIk ben geen donateur

  (Vul één van de opties in. Als u hier aangeeft meteen donateur te willen worden, gaat u ook akkoord met het automatisch afschrijven van de jaarlijkse donatie.)

  Aantal personen (verplicht)

  (Vul hier het aantal personen in waarvoor u betaald. Als er anderen meevaren met u, dienen deze zich zelf op te geven.)