KikaRow 2019

Iedereen kent natuurlijk Stichting KiKa, het goede doel wat zij dienen hoeven we hier verder niet toe te lichten. Maar wat niet iedereen weet, is dat er dit jaar door KiKaRow een rondje door Nederland wordt geroeid. Kijk maar eens op: https://kikarow.nl/
En het leuke is, zondag 23 juni komen ze aan in de Oosterhaven in Medemblik waar ze officieel welkom worden geheten door de burgemeester. Daarna roeien ze door naar het clubhuis van Roeivereniging De Kogge in Onderdijk en worden ze begeleid door roeiers van deze vereniging.
Wat zou het een mooi plaatje zijn als er ook wat authentieke Westfriese schuiten meevaren van Medemblik naar Onderdijk. Ook als extra steuntje in de rug natuurlijk, de roeiers hebben er dan al een behoorlijk eind opzitten.

Zien we jou ook die dag?

Verder vertrekt de KikaRow op zaterdag 29 juni weer vanuit Onderdijk naar Schagen, voor de volgende etappe. Ook daar kunnen we ze weer begeleiden, in ieder geval tot aan Medemblik. Maar heb je ook zin om naar het Havenfeest in Middenmeer te gaan? (Zie andere post) Dan zou je meteen mee door kunnen varen tot aan Middenmeer. Tis maat dat je het weet!